OVER ONS

BAY SPEED SERVICES;

 is een Belgische onderneming, gespecialiseerd in nationale en internationale transporten over de weg. Daarnaast bieden we klanten een ruime waaier aan logistieke diensten en een distributieservice. Opgericht in 2004 werken we sinds 2011 vanuit de haven van Antwerpen, een van de belangrijkste Europese zeehavens voor het behandelen van goederen.

Sterktes

BAY SPEED SERVICES is een ervaren transportonderneming die kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel voert. Met ons totaalaanbod van transport- en logistieke diensten kunnen we op elke vraag van de klant een gepast antwoord bieden.

Eıgen werkplaats

BAY SPEED SERVICES heeft een eigen atelier dat volledig uitgerust is voor snelle en efficiënte herstellingen van trekkers en opleggers. Schade aan een bumper? Een lekke band? Motorproblemen? Onze ervaren mecaniciens voeren elke reparatie vakkundig uit. We hebben daartoe ook een professionele spuitcabine die voldoet aan de hoge eisen op vlak van kwaliteiten en milieu.

Modern tankstatıon

Sinds 2008 beschikt BAY SPEED SERVICES over een eigen tankstation dat deel uitmaakt van het internationale IDS-netwerk. Het terrein en de installaties zijn speciaal aangepast voor het tanken van trucks. Een elektronisch cameragestuurd systeem en een revolutionaire automatische tankopname zorgen ervoor dat de voorraden telkens optimaal worden aangevuld.

Flexıbılıteıt en knowhow

BAY SPEED SERVICES  staat voor kwaliteit en knowhow. Die stevige reputatie hebben we te danken aan onze voortdurende investeringen in innovatie. De grote capaciteit van het wagenpark, de vlotte bereikbaarheid van onze terreinen in de haven en de integratie van state-of-the-art communicatiesystemen verzekeren de klant van een optimale service, ongeacht de opdracht.

Aandacht voor duurzame logıstıek

Onze chauffeurs zijn opgeleid om klanten een economisch en ecologisch verantwoord transport te garanderen. Ze hebben daartoe de nieuwste trucks ter beschikking ( Euro 6 motoren) en worden via geïndividualiseerde rapportages constant ingelicht over hun persoonlijk verbruik. Zo houden we het kostenplaatje voor het milieu én de klant perfect onder controle.